Thursday, November 09, 2006

Victoria Silvstedt images, bio and other info!

Victoria Silvstedt was born on September 19, 1974, in Skelleftea, Sweden -- a small village very close to the Arctic Circle. She was raised with an older sister and a younger brother in her then middle class family.
Victoria Silvstedt Photos
Growing up, she spent her winters skiing professionally, but at 18 she decided to enter a different competition. Victoria entered the Miss Sweden contest and represented Sweden in the 1993 Miss World Pageant. Although she didn't win, she did come in as one of the top ten contestants.
Victoria Silvstedt
Victoria now lives in the United States, where she pursues her modeling career. She is also on her way to being featured in films, while continuing her pusuit for more professional modeling contracts. Her most recent accomplishment is the recording of a new album, where her first release is entitled Hello Hey. Although it's not big in the States, it has gone gold in Europe.

2 comments:

kimj.blogg.se said...

Haha drömde om dig inatt.. att vi träffades i stockholm och gick på stan och hade skit kul.. sen vile du ses dagen efter så stannade kvar i stockholm hela helgen.. Du var riktigt snäll ;)

lf said...

Tindes små mästerverk!

Magen kurrar till när jag kollar genom mina bilder. Hittade den här med Tindes goda cupcakes och blev jättesugen! Jag har bestämt mig för att baka i helgen, kanske blir det just sånna här, vem vet! Tongue out

Tänkte dela med mig av ett muffinsrecept jag hittade på Leilas (från Leila Bakar) sida. Har tagit mig friheten och lagt till lite/ändrat som ni ser i kursivt grått, båda går ju lika bra förstås.
CUPCAKES

Färdigt på 20 minuter. När det står varmluftsugn i receptet men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.

DU BEHÖVER FÖLJANDE INGREDIENSER:

FÖR GRUNDRECEPTET:
100 g smör (man kan dra ned på smöret eller ersätta med margarin, men det är allra godast om man bakar med äkta smör)
2 st ekologiska ägg (går alldeles utmärkt med vanliga)
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3% (funkar nog med standardmjölk också)
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

100

2 1.5 1 2 1 4 2 1 1

GÖR SÅHÄR:
1.Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.
6. Fyll med valfri fyllning, se nedan.
7. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka eller cake tester, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)
8. Leila sätter alltid sina formar i en muffinsplåt när hon bakar muffins (jag med). Utan plåten så flyter pappersformarna ut och de tappar de lätt formen. Med plåten som stöd för formarna får man höga och fina muffins!

FÖR ATT GÖRA GLASYREN TILL DINA CUPCAKES FINNS FLERA SÄTT, HÄR ÄR ETT UTAV DEM:

DU BEHÖVER:

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

Den är färdig efter 10 minuter. (Mängden Philadelphiaost varierar ju beroende på hur många cupcakes du ska klä och hur stor mängd du brer på. Detta avser en normalsats.)

GÖR SÅHÄR:
1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
2. Vispa i Philadelphiaosten.
3. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
4. Bred den på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor. Eller varför inte bär, hallon och jordgubbar? Kanske lite svåra att få tag i dem färska nu, men det går ju att tina frysta!

5 1 1 100


it isn't called creeme cheese frosting for nothing!

Lycka till nu! Hoppas de blir aptitliga och smakrika. Kom ihåg att man kan placera lite allt möjligt på sin muffins - det är bara fantasin som hindrar än! Efter helgen får ni se mina. Det har kommit upp en ny kategori under KATEGORIER som heter recept. Titta in dit ifall ni känner att ni behöver inspireras, jag ska uppdatera, jag lovar!

Liselotte